На творчому вечорі Людмили Ромен

«Сонцестояння любові» Людмили Ромен

У філармонії відбулось літературно-мистецьке свято «Сонцестояння любові» з нагоди ювілейного дня народження поетеси, члена НСПУ, композитора, громадської діячки, лауреата обласної та Всеукраїнських премій Людмили Ромен.
Привітати ювілярку завітали колеги по перу, друзі¸ представники громадськості, керівники влади.
Начальниця управління культури обласної державної адміністрації Олена Мельник привітала письменницю і вручила почесну грамоту голови Сумської обласної державної адміністрації та цінний подарунок від обласного депутатського корпусу. Від міської ради Людмила Ромен отримала відзнаку «За заслуги перед містом» Ш ступеня.
Як повідомила сама ювілярка, творчий вечір присвятила своїм синам, які були і є для неї радістю і натхненням. Свято відбулось 21 лютого , саме у День рідної мови, адже Людмила Ромен – українка з великої букви, справжня патріотка.
Ювілярку вітали музичні колективи, окремі виконавці звучали авторські пісні, вірші.
Дарунок від філармонії – пісня у виконанні заслуженого артиста України Леоніда Матвієнка «Чорнобривці».
Наталія Родана

На творчому вечорі Людмили Ромен.

Літературно-мистецьке свято в обласній філармонії було по-домашньому тепле й душевне. Отримала море позитиву. Дякую долі, що зустріла пані Людмилу на своєму життєвому шляху. Талановита особистість, мудра, сильна й мужня жінка і справжній друг.
Валентина Охріменко
21.02.2019

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *